Beautysalon Joselyn

Permanente Make-Up

Microblading - Powder Brow - Eyeliner

FEELING BEAUTIFULL, ALWAYS

Permanente eyeliner laat jouw ogen spreken en kan onmogelijk uitlopen. Met Permanente eyeliner wordt een strak lijntje tussen de wimperhaartjes geplaatst waardoor je een natuurlijke en vollere oogopslag krijgt.

Afhankelijk van de vorm en stand van je ogen en jouw wensen, kunnen verschillende looks worden toegepast, bijvoorbeeld het ‘normale-eyeliner-effect’ zowel boven als onder. Ook kan er extra vorm worden gecreëerd voor een zachtere uitdrukking. Alle kleuren kunnen gebruikt worden van blauw groen, grijs of zwart.


Prijs voor 2 behandelingen :

Eyeliner boven € 250,00

Eyeliner beneden € 250,00

Eyeliner boven en beneden € 400,00

EYELINER

MICROBLADING

Microblading is een revolutionaire techniek voor het handmatig aanbrengen van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen (wenkbrauwtatoeage). In tegenstelling tot vroeger worden flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Deze behouden de oorspronkelijke kleur en verdwijnen langzaam in de loop van 1-2 jaar. Na 6-12 maanden worden de wenkbrauwen lichter en is een touch-up nodig! Deze techniek is het meest geschikt bij dames met een “stabiele huid”, dus geen vette huid, bijna geen last van puistjes of andere huidproblemen en de iets rijpere huid.

Kleuren kunnen gekozen worden van blond bruin, donkerbruin, grijs en zwart.

Prijs voor de 2 behandelingen : € 350,00

POWDER BROW

TECHNIEK

De powder- ofwel schaduwtechniek. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Maar deze techniek kan ook goed gebruikt worden voor diegene die graag een wat meer aanwezige wenkbrauw wenst. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw effect.

Wanneer wordt deze techniek gebruikt?

Deze techniek zien we veel terug komen bij mensen met een wat rijpere of vette huid of een huid met grove poriën. Daarnaast ook bij vrouwen en/of mannen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is deze techniek uiterst geschikt.

Voordelen van Power Brow techniek

Om net als bij de hairstroke techniek een kleine conclusie te geven van bovenstaande uitleg hebben we een aantal voordelen opgeschreven:

  • De powder techniek is ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën;
  • De techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet;
  • Is zeer geschikt voor de rijpere huid;
  • Zorgt voor symmetrische wenkbrauwen.
unsplash