Beautysalon Joselyn

Micro- of nano-needling?

Hoe werkt microneedling?

Met microneedling stimuleren we de aanmaak van bindweefselvezels, elastine encollageen, met als resultaat de huid gladder en steviger wordt. Hierdoor krijgen nieuwe huidcellen de kans om de huid een gezonde en frisse uitstraling te geven. Er worden tevens ook microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor er een optimale opname kan plaatsvinden van hoog gedoseerde werkstoffen die aangepast worden aan uw huidprobleem.
Microneedling zorgt ook voor het vervagen van bv. pigmentvlekken. De huid wordt zichtbaar egaler. Het is eveneens een effectieve behandelmethode voor het verminderen van acné-littekens, rimpels, verdikking en verstrakking van de huid, couperose, grove huidstructuur, vergrote poriën en zwangerschapsstriemen.


Wat kan ik van microneedling verwachten?

Na elke behandeling ziet de huid er mooier uit. De werkstoffen dringen dieper in de huid en bieden direct een optimale verzorging. Het aanmaken van bindweefsel verloopt geleidelijk. Na de behandeling is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar bij een anti-aging behandeling duurt het minimaal 6 weken om voldoende bindweefselvezels aan te maken om uw huid te verstevigen.


Het volledige gewenste eindresultaat bereiken we na 4 tot 6 maanden.


Voor het vervagen van littekens en pigmentvlekken bereiken we resultaat al binnen 2 tot 3 maanden.

Hoelang is het resultaat zichtbaar?


We verkrijgen een duurzaam resultaat doordat microneedling een behandelwijze is, waarbij we de diepere huidlagen stimuleren.
Wat betreft anti aging is het resultaat, mits het juiste onderhoud jarenlang zichtbaar.
Voor het vervagen van littekens is het resultaat blijvend.


Is microneedling pijnlijk?

De meeste klanten vinden dat microneedling een irriterend gevoel geeft, maar wel goed te verdragen. Tijdens de behandeling ontstaan er puntbloedinkjes, deze zorgen juist voor het effectieve huidherstel. Na de behandeling zijn ze snel blijvend verdwenen.


De huid wordt goed voorbereid, gereinigd en gedesinfecteerd en kan wel enkele dagen een lichtroze uitstraling hebben, die echter nauwelijks opvalt.


Wat is Nanoneedling?

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Deze nanonaaldjes zijn zeer dun en slechts 0.25 mm lang. Tijdens Microneedling worden de lippen en het orbitale deel van de ogen (waar zich geen bot onder bevindt) vermeden.

De naaldjes van de 12-naaldkop zijn te dik voor het weefsel direct onder het oog en de lippen.

Rondom de ogen is de huid het dunst en zeer gevoelig. Om schade aan de ogen en ondiep liggend weefsel te voorkomen worden de nano-naaldjes ingezet. Deze kunnen veilig onder het oog gebruikt worden.


Deze behandeling bestrijdt fijne lijntjes, acne, hyperpigmentatie en andere huidonzuiverheden.