Beautysalon Joselyn

Massage by Joselyn


Geef uw lichaam eens wat anders, zoals een heerlijke lichaamsbehandeling van Spa Senses. Hierbij krijgt u een scrub, een massage en een pakking. Een weldaad voor lichaam en geest. Spa Senses is een combinatie van westerse wetenschap en oosterse wijsheid, met de intentie om lichaam en geest in balans te brengen. De behandeling laat uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Uw lichaam en geest krijgen meer energie en de huid wordt gestimuleerd om er beter uit te zien. De behandeling werkt ontgiftend, de circulatie van uw lichaam wordt verbeterd, en de behandeling werkt erg ontspannend. Voor een totaal wellness gevoel!


Hot Stone Massage

Dit is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt, voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen.


Het is ook een goede behandelmethode om geestelijke en lichamelijke problemen te verzachten en te verhelpen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot Stone massage is dan ook uitermate geschikt Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot Stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen. Hot Stone massage kan ook problemen als slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen verminderen.

30' - 30 euro
75' - 55 euro

30' Rug, nek & schouders - 28 euro
30' Boven- & onderbenen - 28 euro

75' Volledige lichaam - 50 euro

30' Cellulites behandeling - 25 euro


unsplash