Beautysalon Joselyn

Een krachtig merk,

voor de krachtige man!


MEN³ is een luxueus scheergamma voor de Professionele huidexpert, (heren)kapper en Premium Barbier alsook voor de zelfbewuste moderne gentleman die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.

Man – Mannelijk² – Mannelijkst³ MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie; van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijke parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber. MEN³, de perfecte start voor een succesvolle dag!

MEN³

Powerboost-Treatment


Wat is het?
Een korte behandeling van 15 min.: reiniging, scrub en serum en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit.
Prijs: 25,00 euro


Clean Shaving + Powerboost


Geniet van een nieuwe scheerervaring bij Joselyn’s Beauty Salon And Health Care. Deze behandelingen zorgen ervoor dat hij er gladgeschoren piekfijn verzorgd is.


Wat is het?
Een behandeling van 45 min.: reiniging, scrub, preshave, creamshave, aftershave en serum.

Prijs: 40,00 euro


Resultaat
Een stralende , natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid, jetlag zijn onmiddellijk weg. De huid ziet er gezond en energiek uit. Een korte gelaatsbehandeling aangepast aan de noden en het drukke leven van elke man.

Scheergamma


Men3, het scheergamma, kies ik enkel voor superieure kwaliteit. Niet verwonderlijk dat het de nummer één is in de mannencosmetica. Voor mannen die investeren in hun huid, looks en toekomst zijn er geen betere alternatieven. Geen klassieke crèmes, maar gels en niet-vette fluïde die onmiddellijk zichtbare en duurzame resultaten geven.
Naast een gezonde levensstijl vind ik het ook belangrijk de huid, van binnenuit, extra te ondersteunen met de huidsupplementen van Advanced Nutrition Program.