Beautysalon Joselyn

AFSLANKINGS – EN CELLULITESBEHANDELING

VORMUPGRADE VOOR EEN MOOI, STRAK LICHAAM

Toepassingsgebied

Vetophoping, sinaasappelschil, slappe weefsels, waterretentie

Product beschrijving:

Bovenarmen, buik, benen, billen - vrouwen en steeds meer mannen zien deze lichaamsdelen als hun probleemgebieden. ERIC® biedt de juiste strategie voor optimalisatiebehoeften.
Als pressotherapeut kan hij met een zachte drukgolfmassage vetcellen wakker maken, diepere huidlagen activeren en de lymfestroom stimuleren. Als aanvulling op de daaropvolgende thuiszorg zijn er nog drie andere producten om het behandelresultaat duurzaam te ondersteunen.

  • Zacht en niet-invasief

  • Het lichaam vormgeven

  • Vetverbranding stimuleren

  • Ter ondersteuning van diëten

Werking

PRESSOTHERAPIE OF OP APPARATEN GEBASEERDE LYMFEDRAINAGE


Pressotherapie is de naam die wordt gegeven aan lymfedrainage met behulp van apparaten - een soort compressietherapie die wordt uitgevoerd met een lymfedrainage-apparaat of pressotherapie-apparaat en heeft een vergelijkbaar effect als handmatige lymfedrainage. Lymfedrainage stimuleert stofwisselingsprocessen die een speciaal effect hebben op de lymfestroom en deze stimuleren. Vochtophopingen en weefselcongestie kunnen worden losgemaakt en de resulterende zwellingen verdwijnen.

MANUELE LYMFEDRAINAGE


Bij manuele lymfedrainage worden speciale grip- en massagetechnieken gebruikt waarbij de lymfeklieren zachtjes worden gemasseerd om vochtophopingen in het weefsel los te maken en de lymfestroom te stimuleren. De lymfebanen hebben de neiging om oppervlakkig te lopen, zodat, in tegenstelling tot een normale massage, lymfedrainage een uiterst zachte aanpak heeft.

Uitvoering

HET PRESSOTHERAPIEAPPARAAT ERIC ® 2.2 KAN OOK EMS EN DIEPE HITTE GEBRUIKEN


Naast pressotherapie kan de nieuwe Eric ® 2.2 ook worden gebruikt voor elektrospierstimulatie (EMS) en voor het genereren van diepe warmte. Deze drie verschillende technologieën kunnen tijdens een behandeling afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt. Naast het activeren van de lymfestroom kan het EMS bijvoorbeeld spieren stimuleren om hun ontwikkeling te bevorderen of door het genereren van diepe warmte de vetverbranding een boost geven en tegelijkertijd het optreden van cellulitis verminderen.

VOER PRESSOTHERAPIE, EMS EN DIEPE WARMTEOPWEKKING CORRECT UIT MET EEN PROFESSIONEEL APPARAAT


Met de Eric ® 2.2 kunnen individuele lichaamsdelen zoals armen, buik, benen en voeten afzonderlijk of tegelijkertijd worden behandeld. Door de verschillende combinatiemogelijkheden van pressotherapie, elektrospierstimulatie en diepe warmteopwekking kunnen de behandelprocessen worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant. De individuele behandelsessies duren gemiddeld ongeveer 30 minuten en worden tot twee keer per week uitgevoerd voor een optimaal resultaat. De totale duur van een behandelcyclus is sterk afhankelijk van de te bereiken doelen en klantwensen en in plaats daarvan van parallelle of ondersteunende behandelingen.