Beautysalon Joselyn

Anti-aging behandelingen


Anti-aging ishet vertragen van het verouderingsproces van de huid. Door goed voor de huid te zorgen en de huid te behandelen en beschermen met anti-aging-producten, kan de huidconditie verbeterd worden. Dit helpt bij het afremmen van het ouder worden van de huid en het minder snel krijgen van rimpel.


KLAPP


Ik werk huidverbeterend en daarom werk ik met de schoonheidsproducten van KLAPP. De producten van KLAPP bevatten hiervoor actieve werkstoffen. Ik kan U, waar mogelijk, bijstaan bij het verouderingsproces De eerste kleine rimpeltjes komen rond het 25ste jaar.

Bindweefsel massage


Bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos.
Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad? Ontdek het hier!

Dermaplanning


Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien.
Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW.

Meer info?

Retinol


Classic Retinol Thermo Face Gym Treatment
Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidtint word verbeterd.
Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. Zichtbaar resultaat!

Preime Dermafacial


Preime DermaFacial-therapieën omvatten vijf stappen die worden uitgevoerd met vijf soorten technologieën, waaraan op maat gemaakte cocktails worden toegevoegd met de nieuwste generatie ingrediënten, Préime DermaCeuticals. Elk product in het Préime DermaCeuticals-assortiment is samengesteld om het uiterlijk en de gezondheid van de huid te ondersteunen en te verbeteren. Klik hier voor de volledige werking te ontdekken!

Age Return Carboxy


Een allround effectief om de huid weer een Boost te geven!


DETOX - ACTIVEREND - REGENEREREND

Het effect van deze nieuwe behandeling is niet alleen merkbaar, maar ook duidelijk hoorbaar - masker en gel reageren samen met citroenzuur en natriumcarbonaat - een licht "geknisper" is hoorbaar.

Mesotherapie


Rimpels weg zonder ingreep? HC3-SKINSHOOTER is de toekomst! Het is de laatste nieuwe verjongingsmethode voor een heldere, gladde, egale, stevige, gevulde huid!
Benieuwd naar de werking?

Caviar Age Reducing


De huid wordt gehydrateerd terwijl fruitzuren de huid grondig reinigen.
Benieuwd naar de werking?

Repagen


De exclusieve lijn van KLAPP. Perfecte oplossing voor de hoogste eisen!

Onder invloed van mimiek, vrije radicalen, uitdroging, genetische aanleg en een hele reeks andere factoren, verliest de huid in de loop der jaren haar frisheid en stevigheid. De meeste verzorgingsproducten bestrijden een enkele oorzaak van huidveroudering.

Met Repagen Exclusive biedt KLAPP nu een innovatie met globaal anti age effect aan. Het geheim van Repagen Exclusive zit in de high-tech ingrediënten. Ze beïnvloeden de drie huidlagen; dermis, epidermis en subcutis, en tillen dit exclusieve verzorgingssysteem tot het allerhoogste niveau. Ontdek hier de fases!

Aqua Derm+


Geeft de huid na slechts één behandeling een duidelijk frisser en stralender uiterlijk.

meer info

Plasma Medical


Heeft u altijd al een ooglift gewild, maar nooit de stap durven zetten? Dan bieden wij de oplossing!
Wij voeren de plasma-ooglidcorrectie ui met het allernieuwste apparaat.

Klik hier voor de werking!

Caviar Power


Kracht en hydratatie voor de droge, gestresste en regeneratiebehoeftigde huid.


Bekijk de behandelingsinfo hier

C-Pure


De huid wordt ook gekalmeerd en gehydrateerd om haar weer in balans te brengen. Dankzij de verfijnende werking vormen de producten de perfecte basis voor make-up.

unsplash