Under Eye Super Firm Complex

Verzorgen

Start je dag met een frisse uitgeruste blik zonder wallen of kringen ook na een slapeloze nacht.

Innovatie

Dank zij de exclusieve formule bestaande uit o.a. palmitoyl pentapeptide-3, tetrapeptide-3 en dipeptide-2 wordt vochtophoping onder de ogen gedraineerd en het vernieuwingsproces van de huid rondom de ogen gestimuleerd.

Resultaat

De oogopslag wordt frisser, energieker en zichtbaar jonger door het liftend en ontzwellend effect op de delicate huid onder de ogen. 4VOO maakt hiermee een einde aan zichtbare tekenen van slapeloze nachten, een vermoeide blik en wallen onder de ogen.

Gebruik

Breng 1 druppel 4VOO rejuvenating under eye gel op de top van de pink en dep deze onder de ogen

Investering in jezelf

Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 5-6 maand dagelijks gebruik, daardoor dient u slechts 2 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!

Tip voor een optimaal resultaat

Gebruik geen gel op het ooglid zelf, maar enkel onder het oog.

Wallen onder de ogen zijn vaak te wijten aan een slechte lymfedrainage. Onder het oog gaat zich almaar meer vocht ophopen, dat vocht neemt vet op en op de duur zit je met een kleine vetophoping dat heel wat moeilijker te bestrijden is. Dus voorkom voor het te laat is. 4VOO rejuvenating under eye gel is een lichte en ultrazachte ooggel met een zacht liftend en ontzwellend effect op het delicate weefsel rond de ogen. 4VOO maakt hiermee een einde aan zichtbare tekenen van slapeloze nachten, vermoeide blik en wallen onder de ogen. Het resultaat is onmiddellijk en dankzij de exclusieve formule bestaande uit o.a. palmitoyl pentapeptide-3, tetrapeptide-3 en dipeptide-2 wordt het vernieuwingsproces van de huid rondom de ogen gestimuleerd. De oogopslag wordt frisser, energieker en zichtbaar jonger.

4VOO rejuvenating under eye gel:
  • vervaagt en voorkomt wallen en donkere kringen onder de ogen
  • vervaagt rimpels en kraaienpootjes
  • verhoogt zachtheid en elasticiteit van de huid
  • werkt ontzwellend

Wetenschap

Belangrijkste, actieve bestanddelen van 4VOO rejuvenating under eye gel:

Dipeptide-2 – verhoogt de lymfatische circulatie.

Komkommerextract – vermindert zwellingen. Komkommer bevat ook astringenten. Dat zijn stoffen, die de poriën doen samentrekken. En daarbij worden vuiltjes in de poriën uitgestoten.

Hyaluronzuur – is een huideigen element dat deel uitmaakt van de zogenoemde glycanen die zich in de lederhuid bevinden. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel dat tot dertig keer zijn volume aan water kan vasthouden waardoor de huid er dik en vol uitziet. Met de leeftijd daalt het gehalte aan hyaluronzuur in onze huid. De huid verliest haar volume en elasticiteit en rimpels verschijnen. In tegenstelling tot de klassieke crèmes, bevatten de 4VOO producten gefragmenteerd hyaluronzuur dat veel dieper in de huid kan dringen. Geen oppervlakkig hydratatie-effect dus!

Palmitoyl-pentapeptide 3 (PP3) – Innovatief anti-rimpelmolecule. Procollageenpeptiden zoals Palmitoyl-Pentapeptide 3 zenden verjongende signalen naar de collageen producerende cellen (fibroblasten) om gematigde tot diepe lijntjes te helpen reduceren en een stevigere, jonger ogende huid te bevorderen. Peptiden fungeren als boodschappers tussen de cellen in ons lichaam. Peptiden zijn klein en worden makkelijk door de huid opgenomen.
Wanneer ze aangebracht worden op de huid, reizen ze van de epidermis naar de dermis, waar de fibroblasten zich bevinden. De fibroblasten krijgen van de peptiden het signaal om de collageenproductie op te voeren. De collageenstructuur versterkt en verstevigt de huid. De dermis zet uit en duwt de epidermis omhoog, waardoor de rimpels minder diep worden kortom, PP3 is een innovatief anti-rimpelmolecuul dat de celvernieuwing van binnenuit stimuleert.

Vitamine E – het anti-verouderingsvitamine bij uitstek. Tocopherol acetaat (vitamine E) gaat de cellen (huid) verdedigen tegen de oxidatie door vrije radicalen (UV straling door de zon). Vertraagt het verouderingsproces ! Vitamine E gaat erytheem (roodheid), zwelling en rimpelvorming sterk verminderen.

Zijde (Fibroïne): Het toevoegen van zijdeproteïne (fibroïne) in 4VOO stimuleert de aanmaak van collageen. Bovendien kan de zijdeproteïne dieper in de huid dringen omdat de molecule twintig keer kleiner is dan dat van collageen. Collageen is een soort eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Voornaamste effecten zijn het herstellen van de verouderde huid, rimpels en andere ouderdomsverschijnselen van de huid tegen te houden, de huid is beter in staat vocht vast te houden omdat zijde zowat dertig keer het eigen gewicht van water kan absorberen. Daarnaast is zijdeproteïne ook een goed middel om de wonden te genezen. De snelle genezingskracht van de zijdeproteïne wordt gebruikt bij operaties om wonden te helen. Eens de wonde is dichtgegroeid, lost de zijde vanzelf op.

Prijs: € 76,00 (15 ml)Dé referentie ter bestrijding van lachrimpels rond en onder de ogen. Uw blik spreekt boekdelen!
Innovatie
De revolutionaire en hoog gedoseerde ingrediënten zijn geactiveerd met gehybridiseerde peptiden, innovatieve stamcel-technologie, en een uniek afgiftesysteem op basis van platina en gepolariseerd water.
Resultaat
Bestrijdt het dunner worden van de huid. Vervaagt fijne lijntjes rond de ogen in 1 uur; verstevigt de huid rond de ogen in 1 minuut, vermindert donkere kringen en opgezette ogen en verheldert de oogcontouren. Je krijgt een verbazingwekkend stralende blik in een minimum van tijd.
Gebruik
’s Morgens en/of ’s avonds 1 druppel (pompje) aanbrengen onder het oog.
Investering in jezelf
Eén flacon bevat een hoeveelheid product voor 5-6 maand dagelijks gebruik, daardoor dient u slechts 2 keer per jaar een flacon aan te kopen.

Alle 4VOO producten gaan bovendien het verouderingsproces van de huid drastisch vertragen door aanwezigheid van Peptides en Zijde. Minimale inspanning- maximaal resultaat.

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!

Tip voor een optimaal resultaat
Drink voldoende water. (ca. 2 liter per dag)
________________________________________
Wetenschap
Belangrijkste, actieve bestanddelen van Uber tech under eye super-firm complex
Een intelligent afgifte system: een revolutionair twee-lagig capsule systeem met peptide leveren hun anti-veroudering ingrediënten af ter hoogte van de kern van de huidcellen. Deze allernieuwste technologie in biologische huidverbetering gaat niet enkel werken op de fijne ouderdomslijntjes maar gaat tevens de lachrimpels en diepere rimpels aanpakken en de zichtbaarheid hiervan drastisch verminderen.

Plantenextracten gaan de huidconditie verbeteren en daardoor ook rimpelvorming tegengaan. Bovendien verbeteren zij de microcirculatie en lymfedrainage waardoor wallen en donkere kringen onder de ogen verdwijnen.

Gehybridiseerde peptiden zijn speciaal ontwikkeld voor de typische mannenhuid. Zij gaan de schadelijke effecten van testosteron (onder meer trans-epidermaal vochtverlies) bestrijden door een verhoging van de collageensynthese. Ook het trans-epidermaal vochtverlies wordt door deze peptiden tegengegaan. Deze peptiden vertragen daardoor zowel de natuurlijke veroudering van de huid als de veroudering door uv licht en pollutie. Resultaat: onmiddellijk zichtbaar minder rimpels.

Gepolariseerd water: de meest effectieve hydratatie van de huid

Stamceltechnologie: Plant stamcellen hebben geen directe relatie met menselijke stamcellen, maar hun werking wordt wél gestuurd door dezelfde signalen. Die resulteren in celdifferentiatie (=het specialisatieproces waarin een lichaamscel zich aanpast aan zijn specifieke taak) en het behoud van gezond huidweefsel.

Platinumtechnologie: 4VOO über TECH verrijkt de peptides met platinumpartikels. Deze platinumdeeltjes verbeteren de biodistributie en het moleculaire transport van de peptides. De nu geconjugeerde peptide wordt selectief in zijn activiteit, stabieler en biologisch beter beschikbaar. Het resultaat: meer collageensynthese waardoor de huid zijn jeugdigheid kan behouden en minder rimpels

Zijde is een natuurproduct met een aminozuursequentie dat vergelijkbaar is met de bouwstenen van de huid. Door toevoeging van zijde in alle 4VOO producten is de huid beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering en UV straling. Zijde werkt bovendien wondhelend, sebumregulerend en vochtregulerend. Het gaat de productie van collageen stimuleren en de peptidewerking verbeteren. Resultaat: zijde werkt als het ware als een tweede huid en gaat de conditie van de huid optimaliseren.
Vitaminen: A, C, E, F deze vitaminen hebben bewezen anti-rimpel activiteit.

Plus: 18 natuurlijke plantenextracten
________________________________________
PEPTIDES FOR MEN

De mannen- en vrouwenhuid vertoont veel gelijkenissen. Maar door de aanwezigheid van testosteron en zijn afgeleiden, is de mannenhuid vatbaarder voor transepidermaal waterverlies. Daarom ontwikkelde 4VOO een synthetisch peptide dat de schadelijke effecten van testosteron op de huid krachtig bestrijdt.

De gehybridiseerde peptides in 4VOO uber tech zijn speciaal ontwikkeld voor mannen. Zij gaan de negatieve effecten van testosteron op de huid tegenwerken door een verhoging van de collageensynthese. Ook het trans-epidermaal vochtverlies wordt door deze peptiden tegengegaan. Deze peptiden stoppen daardoor zowel de natuurlijke veroudering van de huid als de veroudering door uv licht en pollutie. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar minder rimpels en vertragen van het verouderingsproces in het algemeen.

Deze peptides zijn speciaal ontwikkeld voor een mannenhuid:
• gaan de negatieve effecten van testosteron op de huid tegengaan
• stimuleren de eigen collageenproductie
• gaan zichtbaar rimpels verminderen tot 45%
• voorkomen waterverlies ter hoogte van de huidcellen
________________________________________
STAM CELL TECHNOLOGIE

Het is een feit dat naarmate we ouder worden de cel vernieuwing trager is. Dit komt omdat in een volwassen huid de stamcellen minder actief worden en minder in aantal aanwezig zijn. Dit betekent concreet een ouder wordende epidermis of opperhuid, dus ook rimpels.
Plantstamcellen werken onder meer als :
• een krachtig anti-oxidant en ontstekingsremmer.
• ze activeren huidstamcellen,
• stimuleren celvernieuwing en
• beschermen het DNA van huidcellen.
Zo maken ze de huid weerbaarder tegen belastende omgevingsfactoren, zoals uv-stralen en vervuilde lucht.
________________________________________
PLATINUM, HET INTELLIGENT AFGIFTESYSTEEM

Platinumtechnologie activeert de peptides doelgericht, en stimuleert de collageensynthese. Dit gepatenteerd en intelligente transportsysteem moduleert cellulaire signalen, waardoor de huid haar jeugdige, intacte uitstraling behoudt. De technologie wist zo op haast miraculeuze wijze tot 61% van de rimpels uit, verbetert de elasticiteit van de huid met 47%, en de hydratatie met 33%.
4VOO uber TECH’s platinum intelligent delivery system is super effectief.
• het verhoogt de peptide selectiviteit
• het zorgt dat eenzelfde hoeveelheid peptiden langer en sterker werkt
• de platina-technologie geeft een vermindering van rimpels in de helft van de tijd dan wanneer peptiden zouden werken zonder deze technologie
________________________________________
GEPOLARISEERD WATER

Gepolariseerde watermoleculen gaan de huid beter hydrateren dan gewoon water. Het zijn watermoleculen georganiseerd in clusters. Deze clusters behouden hun normale volume, maar bevatten dubbel zo veel watermoleculen omdat ze mooi geordend zijn. Dat bevordert ook de wateropname door de cel. Deze gesofisticeerde aanpak hydrateert de huidcellen razendsnel. Van het oppervlak tot de diepste huidlagen: op dertig minuten tijd is de huid volledig gehydrateerd.
Gepolariseerd water zorgt dus voor:
• een betere absorptie doorheen de celmembranen
• het water wordt geabsorbeerd tot in de diepste huidlagen
• een onmiddellijke hydratatie van de huidcel
Conclusie: gepolariseerd water hydrateert de drie lagen van de huid waardoor de huid onmiddellijk een frissere en stevigere uitstraling krijgt.
Prijs € 114,00 (15ml)