Gecertificeerd Beauty Professional: esthetisch deskundige

Welkom bij Schoonheidssalon Joselyn!

Elke bezoeker van het schoonheidssalon kan rekenen op mijn volle aandacht. Wat de kwaliteit, de opvolging én het resultaat van de behandeling  ten goede komt. Alle gelaats- en lichaamsverzorgingen worden afgestemd op uw noden en behoeften.

Zorg goed voor jezelf

Met onze gespecialiseerde hulp

Het is heel belangrijk dat mijn klanten zich goed kunnen ontspannen tijdens de behandeling en dat ze met een goed en tevreden gevoel naar huis gaan.

Geniet maximaal

De Beste Beauty Salon Ervaring

Als esthetisch deskundige kan ik de volgende behandelingen aanbieden :gelaatsverzorgingen,lichaamsverzorgingen detox, massages, ontharingen,esthetische pedicure, medische pedicure, manicure, mesotherapie, DermaPlan, wimperlifting,  bindweefsel massage, permanente make-up, microblading, Plasma ooglifting , hennaverven, tanden bleachen, stoppen met roken onder hypnose, voedingsondersteuning, scheren van heren, MEN3 scheerproducten en accessoires,4VOO verzorgingsproducten voor heren. Alle verzorgingen zijn zowel geschikt voor dames als heren.

Maak een afspraak

Een korte intro

Over ons

Passie, ervaring en een goede opleiding vormen de basis voor een succesvol schoonheidssalon.

Voor ons is het belangrijk dat klanten naar huis gaan met een goed en tevreden gevoel. Daarom kan u bij ons terecht voor: manicure, pedicure,
gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, Hot Stone massage en detox behandelingen.

Lees verder

De beste schoonheidsbehandelingen

Bent u op zoek naar schoonheidsbehandelingen van de hoogste kwaliteit? Wij helpen u graag verder.

Gekwalificeerd en gediplomeerd

Joselyn is een gecertificeerd schoonheidsspecialiste.

Schoonheidsproducten van KLAPP Cosmetics

De schoonheidsproducten van KLAPP bevatten vele actieve werkstoffen.

Promoties en kortingen

Detox behandelingen nu aan de helft van de prijs!

Getuigenissen

1Gekwalificeerd personeel
4Tevreden klanten
6Aantal behandelingen
1Jaren ervaring

Onze sterke punten

Waarom voor ons kiezen?

Als de beroemdste schoonheidssalon concentreren wij u op en creëer uw stijl zoals u dat wilt.
Of u nu een nieuwe look wilt voor die speciale gelegenheid of u bent klaar voor een complete verjonging, Beauty Salon is gewoon de beste plek voor totale lichaamsverzorging. Wij luisteren naar u. Ons doel is om ongeëvenaarde klantenservice te bieden, waardoor u de beste ervaring garandeert.
Onze klanten zoals onze bezuinigingen, haarstyling, gezichtsbehandelingen, nagelservice en onze ervaren technici kunnen de zenuwen van zelfs de meest angstige eersteklas klanten verzachten. Als u op zoek bent naar een haarsalon, kijk niet verder. Het maakt niet uit wat de uitdaging kan zijn, we zijn aan de taak.
Nieuws & Weetjes

Lees hier over het laatste nieuws en nuttige tips door ervaren schoonheidsspecialisten

Beauty Salon Facials
People get facials for different reasons: some people want those horrible blackheads out! Others start taking care of their skin in their 20s to preserve a youthful look. Older people want some help with anti-again regimens…