4VOO

Behandelingsinfo

HUIDVERZORGING VOOR DE MODERNE MAN


Wat is 4VOO ( For voe)

De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Wil jij je beter voelen? Aantrekkelijker zijn voor je partner ? Een gezonde en energieke look hebben? Succesvoller zijn in het professionele leven ?
Ik vermoed van wel, anders was je hier waarschijnlijk niet terecht gekomen.
Dat je nu de weg gevonden hebt naar Joselyn’s Beauty Salon And Health Care.

IK begin steeds met goed advies! Omdat de mannenhuid grotere talg- en zweetklieren heeft en hierdoor vetter is, vaak grotere poriën heeft en duidelijke verschillen vertoont met de vrouwenhuid, werk ik van buitenuit met het exclusieve merk 4VOO.
Met 4Voo en Men3, het scheeergamma, kiezen ik enkel voor superieure kwaliteit. Niet verwonderlijk dat het de nummer één is in de mannencosmetica. Voor mannen die investeren in hun huid, looks en toekomst zijn er geen betere alternatieven. Geen klassieke crèmes, maar gels en niet-vette fluïdes die onmiddellijk zichtbare en duurzame resultaten geven.
Naast een gezonde levensstijl vind ik het ook belangrijk de huid, van binnenuit, extra te ondersteunen met de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme.

Drukke job en geen tijd?
Wij zetten jouw producten alvast klaar voor afhaling of we versturen ze per post.
Via Beautysalonjoselyn@gmail.com of 0472 99 46 98 kan je een bestelling plaatsen. Bij ontvangst van uw bestelling mailen wij jou de prijs en betalingsgegevens. Bij ontvangst van de betaling worden de producten je binnen 24 uur toegestuurd.