3D HIfu

Behandelingsinfo

HIFU-3D BEHANDELING met de allernieuwste techniek voor een facelift zonder operatie.

Als je wat ouder wordt, is het onvermijdelijk dat er kraaienpootjes komen, je wenkbrauwen, mondhoeken en/of kaaklijn gaan zakken en veel mensen krijgen een dubbele onderkin. enz. Je kunt overwegen om een facelift te nemen.

Maar gaat snijden je te ver, dan is HIFU therapie een optie, want daar komt geen mes aan te pas. Dus ook géén littekens en geen herstelperiode.

Nieuwsgierig hoe dit werkt?

HIFU therapie werkt met een apparaat dat Intensieve ultrageluid energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgeeft. Deze thermische energie van dit geluid, (60-70 graden) die compleet veilig is, werkt door in verschillende huidlagen, waardoor het weefsel strakker wordt. Door deze warmte wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én er een langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Na enkele maanden is een gladdere, strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

De HIFU behandeling is echt een vriendelijk alternatief op de chirurgische facelift. Bij een facelift wordt er huid weggehaald en daarna wordt alles strak getrokken achter de oren. HIFU heeft hetzelfde effect, alleen behoud8 je gegarandeerd je eigen mimiek en het effect van een strakke huid is vrijwel hetzelfde als bij de klassieke facelift.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen.
Meteen na de behandeling zie je al resultaat en is het nog maar het begin van het verjongingsproces. Na ca. 2 à 3 maanden, tot zelfs na 6 maanden werken de processen nog door.
Het is meestal niet nodig de behandeling te herhalen ( maar dit kan per persoon verschillen)

HIFU lifting is NIET geschikt: voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of tijdens zwangerschap / stollingsstoornissen / immuunsysteem stoornissen / hart, lever en nier insufficiëntie/ allergieën / serieuze hartritmestoornissen.

Extra info:
complicaties: lichte roodheid
complicaties: lichte zwelling maximaal 24 uur
verzorging week 1: iedere dag een hydraterend masker
verzorging week 2: om de dag een hydraterend masker
verzorging week 3: om de 3 dagen een hydraterend masker
: 48 uur na de behandeling niet zonnen of zonnebank
: 12 uur na de behandeling niet sporten of sauna
: na de behandeling alleen minerale make-up
: 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling
: vermijd extreme koude of hitte temperaturen
: was het gezicht met lauw water
advies: 500 – 800 mg paracetamol half uur voor de behandeling
ivm desinfecteren geen make-up gebruik voor de behandeling

HIFU Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift.